Katalizátor felvásárlás országosan

Katalizátor felvásárlás országosan Pilisborosjenő

Katalizátor felvásárlás országosan Pilisborosjenő

Több éve vásárolunk fel kipufogórendszerben használt katalizátorokat magánszemélyektől, cégektől és autóbontóktól országszerte.

Fő profilunk a legnagyobb mennyiségben tartalmazott nemesfémek: platina, palládium és rhodium kinyerése használt katalizátorokból. Ennek érdekében országos lefedettséggel vásárolunk fel katalizátorokat és a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak megfelelően újrahasznosítjuk őket. Felvásárlási árainkat Magyarországon a legmagasabbak közé sorolják.

Katalizátorok felvásárlását készpénzes, azonnali kifizetéssel, rugalmas és gyors ügyintézéssel vállaljuk. Ügyfeleinknek nem kell foglalkozniuk sem a katalizátorok kiszerelésével, sem a bontással, sem az újraértékesítés körülményes procedúráival. Elegendő, ha kész katalizátorjaikat cégünk számára leszállítják - a kifizetést azonnal kézhez kapják.

Országszerte egyedülálló szolgáltatásunkkal lehetőséget kínálunk arra, hogy bárki könnyedén pénzt csináljon a feleslegessé vált katalizátoraiból. Amennyiben Ön is élné ezzel a lehetőséggel, várjuk katalizátor-felajánlását, és garantáljuk, hogy megelégedve lesz árainkkal és szolgáltatásainkkal!
Katalizátor felvásárlás országosan