Katalizátor felvásárlás országosan

Katalizátor felvásárlás országosan Budapest

Katalizátor felvásárlás országosan Budapest

Katalizátor felvásárlás országosan Budapest Ganztelep

Katalizátor felvásárlás országosan Budapest Ganztelep

Több éve vásárolunk fel kipufogórendszerben használt katalizátorokat magánszemélyektől, cégektől és autóbontóktól országszerte.

Fő profilunk a legnagyobb mennyiségben tartalmazott nemesfémek: platina, palládium és rhodium kinyerése használt katalizátorokból. Ennek érdekében országos lefedettséggel vásárolunk fel katalizátorokat és a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak megfelelően újrahasznosítjuk őket. Felvásárlási árainkat Magyarországon a legmagasabbak közé sorolják.

Katalizátorok felvásárlását készpénzes, azonnali kifizetéssel, rugalmas és gyors ügyintézéssel vállaljuk. Ügyfeleinknek nem kell foglalkozniuk sem a katalizátorok kiszerelésével, sem a bontással, sem az újraértékesítés körülményes procedúráival. Elegendő, ha kész katalizátorjaikat cégünk számára leszállítják - a kifizetést azonnal kézhez kapják.

Országszerte egyedülálló szolgáltatásunkkal lehetőséget kínálunk arra, hogy bárki könnyedén pénzt csináljon a feleslegessé vált katalizátoraiból. Amennyiben Ön is élné ezzel a lehetőséggel, várjuk katalizátor-felajánlását, és garantáljuk, hogy megelégedve lesz árainkkal és szolgáltatásainkkal!
Katalizátor felvásárlás országosan